За какво още се използват любимите анимационни герои на децата ни?

/ май 3, 2020

LifeSiteNews

24 април 2020 г., Jonathon Van Maren

Как порно индустрията използва персонажи на Дисни в изскачащи, невинни на вид реклами, за да спечели децата ви

SHUTTERSTOCK.COM

«Децата ви може и да не търсят порнография, но със сигурност порнографията търси децата ви»

Неведнъж родители са ми казвали, че децата им никога не биха търсили порно онлайн. Тийнейджърите? Може би. Децата? Не. Те са твърде невинни. Все още не мислят за сексуални неща. Все още не са подложени на влиянието на материи, които биха предизвикали интереса им към сексуалните въпроси и по този начин децата могат да бъдат деца. Не е необходимо невинността им да бъде обезобразена чрез поднасяне на теми като порнографията.

Вярвам на тези родители. Много майки и бащи се стремят да дадат на синовете и дъщерите си невинно детство и такова, в което те да могат да се наслаждават на простичките неща, без малките им умове да се замъгляват с информация за повсеместното цифрово съдържание, което не просто е само за възрастни, но е зло.

Важно е родителите да осъзнаят едно нещо. Децата ви може да не търсят порнография. Но порно индустрията със сигурност търси децата ви.

Много родители са погрешно убедени, че докато децата им не търсят порно или поне докато интернетът вкъщи е филтриран, всичко е безопасно. Може да се изненадат обаче да разберат, че първият път, в който децата се натъкват на порно, е случаен. Чувал съм тази история стотици пъти, докато съм разговарял с младата аудитория за порното и скорошно проучване не само потвърди, че много деца виждат порно за първи път съвсем случайно, но и че по-голямата част биха искали никога да не са го гледали. Не става въпрос дали вашите деца имат желание да гледат порно. Става въпрос за това дали те ще го видят така или иначе.

Между впрочем, както вече отбелязах, хищни компании като PornHub действително са се заели да маркират хардкор порно с имена на герои от детски анимационни филми като «Дора изследователката» или «Пес патрул », така че когато децата търсят невинни неща в интернет, да попадат на уебсайтовете им, пълни с деградация и изнасилване. Колкото по-рано децата започват да се пристрастяват, толкова повече порно ще гледат и толкова по-добре за компании като Pornhub. Банковите им сметки се издуват от открадната невинност. Те дори се шегуват с това: акаунтът им в Instagram сподели изображение на бебе Йода с логото на PornHub, което Зотразява в зениците му израза «10 секунди след като родителите излязоха от къщи». PornHub не само, че не изискват потвърждение на възрастта или съгласие, но и не правят нищо, за да държат децата далече от мерзостите си. Активно се шегуват с факта, че децата също са целева група клиенти.

Exodus Cry, който провежда брилянтна кампания, разкриваща съучастието на PornHub в изнасилвания, сексуален трафик и експлоатация, обясни как превръщат децата в плячка:

PornHub дори нямат предупреждаващ бутон, за да пита посетителя дали има навършени 18 години. Защо? Защото за тях възрастта не е друго освен число.

Организацията ловува в популярни приложения като Tik Tok, Twitch, Snapchat, Periscope  и много други, използвайки модели и видеоклипове като примамка, за да подмамят невинни деца в садистичните си лапи. Някои от тези сайтове и приложения нямат достатъчна защита за деца или липсват ограничения за хищнически практики.

Следват категориите на търсене. През 2019 г. «тийнейджър» беше една от най-търсените думи в сайта, заедно с «анимация», «отмъщение» и много други. Не се заблуждавайте! PornHub създава условия и използва сексуалните апетити към малки деца и непълнолетни.

И става все по-зле. Collective Shout и Exodus Cry разкриха, че в допълнение към хостинг на видеоклипове с изнасилвания, сексуално насилие над деца и сексуален трафик (помислете за малко, че хората използват тази платформа за сексуално удовлетворение), Porn Hub има и колекция от анимационно Дисни порно – виртуално или анимирано съдържание с участието на любимите герои на Дисни в хардкор порно актове, включително множество прониквания, BDSM и нещо, което изглежда е групово изнасилване».

Персонажи като  Рапунцел, представени завързани и със запушени усти заедно с други любими на децата герои биват насилвани и осквернявани. Детски анимационни герои.

Порно сайтовете също така използват изскачащи реклами в интернет сайтове за игри, посещавани от деца и младежи. Често съм питал детската аудитория, с която общувам, колко от тях са играли интернет игра и колко от тях са се сблъсквали с изскачащо меню, докато играят. Децата стават все по-често потребители на интернет и порно индустрията използва времето, което те прекарват онлайн, за да ги примами в порно сайтове. След като попаднат там, тяхната невинност може да бъде унищожена и те могат да бъдат пристрастени. Това е историята на почти цяло поколение.

Пиша всичко това, за да призова родителите. Моля ви, моля, наблюдавайте през цялото време децата си, когато са онлайн! Моля, говорете с тях за порнографията по подходящ за възрастта им начин! Милиони деца са се сблъсквали с порното без тяхното желание или съгласието на родителите си и много от родителите не знаят този факт.

Това е грозен и ужасен факт за културната среда, в която живеем сега, който показва  че дискусиите, които не са били нужни преди няколко десетилетия,  са абсолютно необходими в този момент. Така е! Те са необходими!

Източник: https://www.lifesitenews.com/blogs/how-porn-industry-uses-disney-characters-innocent-looking-pop-up-adds-to-get-your-kids?inf_contact_key=6abb64a405a1537dfcf928737a98050cd18a532c4142cb79caf2b269de1401fa

Превод за „НАЦИОНАЛНА ГРУПА – РОДИТЕЛИ ОБЕДИНЕНИ ЗА ДЕЦАТА”

Още новини на: http://info.rod-bg.com/%d0%b1%d0%bb%d0%be%d0%b3/

Youtube канал: https://www.youtube.com/channel/UCKOVTk1mhRTh3oyw5qz9Gow…

Проект на „НАЦИОНАЛНА ГРУПА – РОДИТЕЛИ ОБЕДИНЕНИ ЗА ДЕЦАТА”

Share this Post

Leave a Comment