Логиката на немската система за „ЗАКРИЛА” на детето

/ януари 22, 2020

Логиката на немската система за „ЗАКРИЛА” на детето

Тайните на системата са икономически

9 януари 2020 г.

Това ще помогне на много от вас да разберат по-добре логиката, която стои зад „немско-легалния“ организиран масов грабеж на деца.

Следният коментар предизвика този анализ:

„Здравейте всички, това не може да ми влезе в главата .. Защо приемните родители получават толкова средства за грижи, а не биологичните? *

В коментар някой написа: „Системата е болна.“

Не! Системата не е болна, тя е много умело организирана. Има ясна логика, която няма да бъде разкрита на германците.

Десетилетия наред германските политици, независимо дали са искани или предложени, водят напълно погрешна семейна политика, която допълнително са оставили на политически и църковни асоциации под ръководството на Федералната асоциация за управление на „AGJ Берлин“.

Резултатът от това е, че от 1972 г. насам починалите немци са повече, отколкото родените. Демографският спад е ЕКСПОНЕНЦИАЛЕН. Това е едно от обясненията защо в Германия почти няма безработица.

За да замени изчезналите „германски“ деца, Германия първо приема италианци, испанци и гърци през 50-те-60-те, след това турците през 60-те-70-те, после през 80-те-90-те – северноафриканците, руските немци, поляците, румънските немци и т.н.

Между 90-та и 2000-та година, след обединението, мнозина идват от изтока и се събират със семействата си. Но нищо от това не беше достатъчно, за да замести липсващите раждания на „немски“ деца.

Поради тази причина политици като г-жа фон дер Лайен, като министър на семейството и неговите наследници разработиха  програми за привличане на млади хора от чужбина (чрез обмяна на работни места) в Германия, като голяма част впоследствие станаха семейни и след това чрез детето (принцип на немското икономическо благополучие чрез детето = чрез благополучието или в името на доброто на детето) и с „помощта“ на младежките социални служби ги фиксират и „връзват“ в държавата си.

Между другото, по същата причина толкова много хора бяха примамвани или контрабандирани в Германия през 2015 г.

Всемогъщата местна политическа единица „JUGENDAMT” (ЮГЕНДАМТ) има за задача да инструментализира непълнолетните деца срещу родителите по такъв начин, че тяхната работна сила, способността им да раждат, спестяванията им, данъците, пенсиите, наследствата, децата и потомството им да бъдат обвързани в неолибералното германско икономическо общество.

Все още мога да си спомня как г-жа фон дер  Лайен пред нас журналисти по време на пресконференцията през 2006 г. (говорих директно с нея) в Берлин каза: НА ГЕРМАНИЯ И ТРЯБВА ВСЯКО ЕДНО ДЕТЕ“. По този начин тя имаше предвид нещо друго: НИТО ЕДНО ДЕТЕ НЕ МОЖЕ ДА НАПУСНЕ ГЕРМАНИЯ, тоест да напусне юрисдикцията на Социалната служба за младежта, където политиката може да контролира по политически път и съдиите);

 ЧУЖДЕНЦИТЕ са възпрепятствани да напуснат Германия чрез своите задържани, малолетни деца. Много, много отвратителна политика.

Сега към вашия въпрос; защо да давате толкова много пари на немски приемни родители – наричам ги крадци на деца, т.е. престъпници според „германското право“ – когато можете да постигнете много по-добри резултати с много малко пари, които биха били дадени на биологичните родители?

Отговорът е супер прост!

Ако икономическото общество на Германия иска да остане конкурентоспособно в бъдеще, това зависи от следващото поколение. Тъй като германците, поради дългогодишна материалистична и гей-приятелска политика, не осигуряват достатъчно потомство, става въпрос за примамване на млади чужденци в Германия, за да им „произвеждат“ работната сила на утрешния ден (децата).

В тази бъдеща работна сила Германската бизнес асоциация инвестира от много години под формата на училища, медицински грижи, обучение, преподаване, университет и др.

За да се увери, че дългосрочното изплащане (възвръщаемостта) тече обратно в Германия, Службата за младежки грижи трябва да предприеме всички мерки, така че бъдещият работник, чрез който е направена инвестицията, да не може да напусне Германия в бъдеще.

Това включва, че деца от негермански родители или от родители с чужда връзка трябва да бъдат откраднати от биологичните им родители, така че да забравят завинаги своята НЕГЕРМАНСКА КУЛТУРА – която включва и въпросния майчин език.

Това е гаранция, че по-късно те няма да работят за конкурентна компания в майчината им държава.

Германската социализация или „германизацията“ на тези деца се осъществява чрез лоялни и безскрупулни немски приемни родители, които са най-често свързани с държавата (учители, младежки служители, служители на направителствените организации и т.н.), които вършат платена работа и не задават въпроси или пък посредством детски домове, чиято задача е да гарантират защитата на бъдещите чуждестранни работници, наричани също официално „ЗАЩИТА НА ДЕЦАТА”.

И сега към разходите, или по-скоро „инвестиционни вноски“. Да изчислим!

Съпоставете само две сметки една срещу друга!

Немското приемно семейство получава максимум:

2000 евро на месец х 12 месеца х 18 години = 432 000 евро

Така обвързаният и оправомощен работник (по немски „легално“ откраднатото дете) по-късно ще продължи около 50 години да дава половината от доходите си под формата на социалноосигурителни вноски и налози на немската икономическа, бизнес общност, а също и да произвежда деца за тях.

Нека вземем за основа средната заплата и направим следното изчисление:

€ 3,888 x 0,5 (50% данък) x 12 месеца x 50 години = 1,165,000 €

Работникът, обвързан с немския детски грабеж чрез „Jugendamt” (Югендамт), в дългосрочен план ще доведе до нетна възвръщаемост от около 734 000 евро и повече.

Поставянето на откраднатото дете в този вид национален експеримент за икономическа социализация гарантира на германското бизнес общество, че никога няма да пропусне тази възвръщаемост на инвестициите си.

Разбрахте логиката, нали?

https://m.facebook.com/groups/ceed.international/permalink/2685755704840504/

Превод за „НАЦИОНАЛНА ГРУПА – РОДИТЕЛИ ОБЕДИНЕНИ ЗА ДЕЦАТА”

Още новини на: http://info.rod-bg.com/%d0%b1%d0%bb%d0%be%d0%b3/

Youtube канал: https://www.youtube.com/channel/UCKOVTk1mhRTh3oyw5qz9Gow…

Проект на „НАЦИОНАЛНА ГРУПА – РОДИТЕЛИ ОБЕДИНЕНИ ЗА ДЕЦАТА”

Share this Post

Leave a Comment