Авторите на „Frozen“работят върху „нОв“ мюзикъл

/ март 13, 2020

Noizz.de, 01.03.2020г.

Авторите на „Frozen“работят върху мюзикъл за принца-джендър

 Все повече странности се появяват в масовоите забавления: След огромния си успех в „Дисни“, двамата текстописци за „Frozen“ искат да се потопят в следващия проект, който много би желала и джендър-общността. Всеки, който някога е пял „Let it Go“ с Идина Мензел, ще изпее песента на Кристен Андерсън-Лопес и Робърт Лопес, двамата текстописци на „Frozen“ и „Frozen 2“. Двата филма на Дисни бяха огромен успех за компанията. Сега двамата съпрузи са готови да се заемат със следващия си проект – нов мюзикъл с принц джендър в главната роля.

Откъс от „Замръзналото кралство“ на ДИСНИ, Снимка: Уолт Дисни

Историята вече е ясна

Мюзикълът ще бъде адаптация на книга от 2018 г., озаглавена „Принцът и шивачката“. Книгата на Джен Уанг е за 16-годишен принц, който води таен втори живот, за който родителите му нищо не знаят. Те искат да оженят Себастиан за жена, но Себастиан може да си представи далеч по-хубави неща. Облича чудновати дрехи след залез слънце и се превръща в „Лейди Кристалия“. Единствената, която знае за това, е шивачката му Франсис.

КОРИЦАТА НА ОРИГИНАЛНАТА ИСТОРИЯ „ПРИНЦЪТ И ШИВАЧКАТА“, Снимка: / Amazon Prime  Amazon

 Авторите на сценария Ейми Херцог и Марк Плат, продуценти на филмите „Естествено рус“ и „La La Land“, ще участват в проекта, съобщава театралното списание „Playbill“. С този проект, двойката автори на музиката Кристен и Робърт тематично не биха били толкова далеч от предишния си успех с „Frozen“, който беше приет много възторжено от джендър-общността, защото главната героиня Елза носи тайна в себе си, която най-накрая трябва да излезе наяве  – опитност, която са преживели много хора от джендър – общността.

Източник: https://noizz.de/entertainment/frozen-autorinnen-arbeiten-an-musical-uber-gender-queeren-prinz/zkf0rty

Превод за „НАЦИОНАЛНА ГРУПА – РОДИТЕЛИ ОБЕДИНЕНИ ЗА ДЕЦАТА”

Още новини на: http://info.rod-bg.com/%d0%b1%d0%bb%d0%be%d0%b3/

Youtube канал: https://www.youtube.com/channel/UCKOVTk1mhRTh3oyw5qz9Gow…

Проект на „НАЦИОНАЛНА ГРУПА – РОДИТЕЛИ ОБЕДИНЕНИ ЗА ДЕЦАТА”

Share this Post

Leave a Comment