Сексуализацията на децата е в ход

/ април 30, 2020

21.08.2019 г.

Автор: Джонатан Ван Марен

Къде свършва поощрението и подкрепата за децата и откъде започва злоупотребата и безотговорността към тях?

Спомняте ли си как ЛГБТ активистите се възмущаваха от намека, че подкрепят сексуализацията на децата? Да, това беше в добрите стари времена. В наши дни вече има драг кралици – деца и всички активисти упорито настояват, че това не е ужасяващо страховито – а някои дори заявяват смело, че драг[1] е изключително асексуално изпълнение (и на кого ще повярвате – на тях или на собствените си очи?) Предишните поколения драг кралици вероятно щяха да бъдат смаяни да чуят това, но тази съвременна лъжа трябва да бъде пропагандирана, за да се нормализира тази нова проява на сексуална свобода – уродливата поквара на невинни деца.

От The Metro:

Деветгодишно момче направи своя дебют като алтер-его драг кралица на прайд. Винсент Гарсия се появи като ДънкаШай Монро на прайда в Лос Анджелис през юни, с пълната подкрепа на майка си Елизабет Лейва. ДънкаШай носеше бронзова рокля с пайети, зелена перука, сребърни маратонки и чорапи с райета за случая, като е бил вдъхновен от телевизионния драг конкурс RuPaul’s Drag Race. Името е от песен, която бащата на Винсент му пеел като дете, и изразява почит към иконата на големия екран Мерилин Монро. А 33-годишната Елизабет казва, че се надява тя да даде пример на други родители, които да подкрепят идентичността на децата си. Тя обясни: „Моето послание към другите родители е да не се страхуват да позволяват на децата си да показват кои са.”„Хората много често отхвърлят мнението на децата, като им казват, че не знаят какво искат и че са твърде малки, за да разберат – но те имат собствено мнение, както всички останали. Най-лошото, което можеш да направиш, е да ги накараш да млъкнат и да бъдеш ограничен. В края на краищата, трябва да обичате и подкрепяте децата си на 100 процента, независимо дали искат да станат лекар, полицай или драг кралица.” Елизабет казва, че Винсент започнал да експериментира като се гримирал и обикалял дома им с обувки на високи токчета, още когато бил само на две години и добавя, че няколко години по-късно Винсент ú споделил, че смята, че може да би е гей.

Разбира се, Винсент е все още дете в пред-пубертета, но майка му увери репортерите, че се е погрижила синът ѝ, който се появи на Лос Анджелис Прайд с тежък грим и коктейлна рокля, да се облича в дрехи, „подходящи за възрастта му“. Това, разбира се, е майка, която смята, че телевизионната програма Drag Race на RuPaul е „подходяща за възрастта“ на детето.

Както можете да видите, целите се променят много бързо, подкрепяни от активисти, които все повече се отдалечават от всякакво чувство за нормалност и в посока към култура, в която всички – дори деца – биват сексуализирани – и единствените грешници са почтените хора, които не одобряват тези, които водят децата си към „дъгата“[2].


[1] „Драг“ (drag) е дума, която на английски език в ЛГБТ контекст се използва за означаване на мъже, които се обличат и гримират като жени и обратното, обикновено в някаква шоу програма. Представленията на драг артистите засягат много въпроси, свързани с половата идентичност, и имат дълга история и традиция в ЛГБТ културата. (бел.прев. – Уикипедия: https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A2%D1%80%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%B4%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B4%D1%8A%D1%80)

[2] Дъга – символ на ЛГБТ общността. Най-често е изобразена като знаме, понякога наричано „знаме на свободата” (бел.прев.)

Източник: https://thebridgehead.ca/2019/08/21/the-sexualization-of-children-has-begun/?fbclid=IwAR1gBiVPFYFr99Rnxv7Da4qeJmnf6pjbSDDxi90drrTI2DraSzFRbC9yLJ0

Превод за „НАЦИОНАЛНА ГРУПА – РОДИТЕЛИ ОБЕДИНЕНИ ЗА ДЕЦАТА”

Още новини на: http://info.rod-bg.com/%d0%b1%d0%bb%d0%be%d0%b3/

Youtube канал: https://www.youtube.com/channel/UCKOVTk1mhRTh3oyw5qz9Gow…

Проект на „НАЦИОНАЛНА ГРУПА – РОДИТЕЛИ ОБЕДИНЕНИ ЗА ДЕЦАТА”

Share this Post

Leave a Comment