Детска клиника в Дортмунд: Разгневени родители предизвикват акция на специалните полицейски части

/ януари 31, 2020

Това ли ни чака???

Специалните полицейски части нахлуват в болница, защото разгневени родители не искат да дадат бебето си на Социалните служби??? „Мобилизирани с пълни сили.”??? „Ситуацията най-накрая е разрешена по мирен начин.”??? Болницата публикува в Twitter – „Всичко е наред!“???

23.01.2020 г.

Разгневени родители предизвикаха акция на специалните части в клиниката в Дортмунд, сряда (22 януари 2020 г.). Посетителите на детската клиника бяха шокирани.

* Баща се бунтува в болницата в Дортмунд в сряда (22 януари)

* Поради напрегнатата ситуация трябваше да се намеси полицейски екип.

* В крайна сметка родителите се озоваха в полицейския арест.

Дортмунд – В сряда следобед в болницата в Дортмунд имаше вълнение. Очевидно бащата се е бунтувал там, след като детето му е трябвало да бъде настанено в дом за грижи от Младежката социална служба. Специален полицейски екип накрая мирно изясни ситуацията.

Дортмунд: Бащата е отговорен за полицейските операции в болницата

Полицията трябваше да бъде викната в сряда, защото в болницата беше съобщено за разгневен мъж. Според полицията в Дортмунд на място се оказа, че служителите на младежките социални служби трябва да вземат под закрила пеленаче.

 Въпреки това майката (31), няколкодневното бебе и нейният приятел (25), бяха всичко друго, но не и съгласни и оказваха съпротива.


Клиниката в Дортмунд дава отбой след акция на полицията.

Полицията заяви, че e била мобилизирана с пълни сили в клиниката по детска и юношеска медицина. Около 12.20 ч., благодарение на специален екип, ситуацията най-накрая е била разрешена по мирен начин.

Никой не е пострадал по време на акцията в болницата. Детето е предадено за грижа на младежките социални служби. Родителите са били задържани от полицията в Дортмунд.

Болницата в Дортмунд даде изказване по обяд: „Всичко е наред!“ Беше публикувано в Twitter. Ситуацията в двора на болницата отново се нормализира.

   Източник:  https://www.ruhr24.de/dortmund/dortmund-klinikum-polizei-eltern-randalieren-kind-jugendamt-sek-13459219.html?fbclid=IwAR1-yEGk9WhcZgw6LrELvYa_Gzbr9K1W4xZuVHZN2dlYrKVIULP8QHtDMvc

Превод за „НАЦИОНАЛНА ГРУПА – РОДИТЕЛИ ОБЕДИНЕНИ ЗА ДЕЦАТА”

Още новини на: http://info.rod-bg.com/%d0%b1%d0%bb%d0%be%d0%b3/

Youtube канал: https://www.youtube.com/channel/UCKOVTk1mhRTh3oyw5qz9Gow…

Проект на „НАЦИОНАЛНА ГРУПА – РОДИТЕЛИ ОБЕДИНЕНИ ЗА ДЕЦАТА”

Share this Post

Leave a Comment