Мислите, че ЛГБТ културата „няма да ви засегне”?

/ февруари 24, 2020

Мислите, че ЛГБТ културата „няма да ви засегне”? Ето грозният начин, по който го прави

Получавам имейли и съм разговарял с родители, чиито сърца и животи са били разбити от транссексуалния феномен.

11 февруари 2020 г.

LifeSiteNews

ЛГБТ активизмът обикновено действа в две стъпки. Първо, активистите разгневено питат тези, които се противопоставят на техния дневен ред, как предложената от тях политика ще се отрази на живота им, като категорично твърдят, че това няма да се случи. Втората стъпка е същите тези активисти, след като успешно са постигнали целта си и успяват да демонизират противниците си, да ни информират как техният дневен ред ще се отрази на живота ни. Убедиха ни, че предефинирането на брака например, няма да окаже влияние върху религиозната свобода. И няколко минути по-късно демократите, кандидати за президент, започват да обмислят да премахнат благотворителния статус на църквите.

Трансджендърната програма е още по-плашеща. Трансактивистите и техните съюзници твърдят, че всяко момиче или момче, което вярва, че се е родило в неправилното тяло, трябва незабавно да получи «утвърждаващо» лечение, което обикновено включва блокери на пубертета, хормонално лечение и накрая евентуално мастектомии и кастрации, което сега коварно наричат «операция за утвърждаване на пола».

Родителите, чиито деца се оказват трансджендъри, често се оказват неподготвени за това и когато изкажат предположение, че децата им следва да почакат преди да се включат в разни режими или операции за смяна на пола с перманентни резултати (осакатяването и безплодието например), биват толкова злобно атакувани, че често трябва да се срещат с други засегнати от проблема родители тайно.

Между впрочем, някои трансактивисти открито заявяват, че всеки родител, който проявява недостатъчен ентусиазъм относно «лечението за смяна на пола», е виновен за небрежност или дори насилие, въпреки нарастващия брой тийнейджъри, които твърде късно осъзнават, че операцията не е правилното решение (момиче, което се подлага на операция и сега съжалява за това, казва, че «тези хирурзи трябва да бъдат вкарани в затвора»). От Journal of Medical Ethics дори предлага децата да бъдат отнемани от родителите им, ако те им забраняват да финансират операциите им за смяна на пола.

Тези идеи започват да проникват и в политическата сфера. Неотдавнашен пример, изрязан по време на изборите през този месец в Ирландия, където «говорител от ЛГБТ» за прословутата прогресивна партия Sinn Féin заяви, че ако неговата партия си осигури достатъчно места, за да оформи правителство, децата под 16 години ще могат да съдят своите родители, ако са против те да променят законния си пол. Джон Макгюрк от Gript съобщава, че сенатор Финтан Уорфийлд, отговаряйки на въпрос от Trans Equality Network Ireland (група, финансирана от данъкоплатците), отбелязва следното:

«Във връзка с признаването на пола (Gender Recognition Certificate), искаме то да обхваща и 16 и 17 годишните, което се подкрепя от Sinn Fein, както и това да се позволи на децата под 16 години със съгласието на родителите. След това, там където е налице несъгласието на родителите, съдът ще се произнесе в най-добрия интерес на детето. Това ще е позицията на Sinn Fein.»

С две думи, голямата политическа партия предполага, че съдилищата могат да се използват за узурпиране на родителската власт и да позволяват на непълнолетните деца да променят законно пола си в акта за раждане и други официални документи. Ако ролителите не приемат, че синът им се е превърнал в дъщеря или обратното, Sinn Fein с радост гарантира, че правителството ще го направи. В момента е необходимо съгласието на родителите, за да може детето да промени записания в официалните документи пол.

Само до преди няколко години лобито на ЛГБТ осъждаше тези, които се противопоставят на трансджендърната програма, гневно питайки защо някой ще се противопоставя на нещо, което не би оказало влияние върху живота му. Това беше лъжа. Разговарял съм и съм получавал имейли от родители с разбити сърца (един от тези родители има две деца, идентифицирани като трансджендъри), а понякога животът и семействата им са били унищожени от този феномен. Една майка се жалва, че «някога красивата ú дъщеря сега е с брада, бездомна и стерилизирана». Никой не ú обяснява, както и на много други, че децата им ще бъдат пометени от този феномен и че много от техните синове и дъщери ще направят избор, последствията от който са необратими.

Източник: https://www.lifesitenews.com/blogs/think-lgbt-cultural-changes-wont-affect-you-heres-the-ugly-way-they-do?fbclid=IwAR3ufJNeDStaZOz71RVOnithTaNfa5sjJoPa2O1Dn1DA47k-fCqFKEeKcmk

Превод за „НАЦИОНАЛНА ГРУПА – РОДИТЕЛИ ОБЕДИНЕНИ ЗА ДЕЦАТА”

Още новини на: http://info.rod-bg.com/%d0%b1%d0%bb%d0%be%d0%b3/

Youtube канал: https://www.youtube.com/channel/UCKOVTk1mhRTh3oyw5qz9Gow…

Проект на „НАЦИОНАЛНА ГРУПА – РОДИТЕЛИ ОБЕДИНЕНИ ЗА ДЕЦАТА”

Share this Post

Leave a Comment