Алабама: Арестувани са трима служители в дом за деца с обвинение за насилие

/ януари 23, 2020

Бенджамин Ван Хуус, 16.01.2020 г.

Трима арестувани с обвинения за насилие, след като са намерени дървени клетки за деца в дом в Алабама

Тази седмица на трима жители от Алабама са повдигнати обвинения във връзка с предполагаеми злоупотреби, като заключване на деца в дървени клетки.

В сряда офисът на шерифа в окръг Лий арестува Джеймс Х. Бонд на 69 години, Памела Делорис Бонд на 66 години и Кайла Мишел Ман на 30 години, след като извършва проверка в дома за деца на станция Смит, Алабама. В понеделник властите получават информация за възможна ситуация с насилие над деца в дома.

От офиса на шерифа съобщават, че разследващите са открили две дървени клетки, в които има скоби и заключващи механизми. При по-нататъшното разследване екипът научава, че децата са били затваряни в клетките „многократно“.

Четири деца са били в дома по време на проверката на възраст – на 3, 4, 10 и 11 години. Пето дете, 8 месечно бебе, също е живяло в дома, но не е било там по това време.

Всичките пет деца са изведени от дома и сега са под опеката на отдела за човешки ресурси на окръг Лий.

Памела е с две обвинения за умишлено насилие над дете на възраст под 6 години, две за безразсъдно създаване на риск от физически травми и в един за подправяне на материални доказателства.

Джеймс е с две обвинения за умишлено насилие над дете на възраст под 6 години и с две за създаване на риск от физически травми.

Ман е с две обвинения за умишлено насилие над дете на възраст под 6 години и с две за създаване на риск от физически травми.

Все още не е ясно дали тримата са се сдобили с адвокати.

Източник: https://www.msn.com/en-us/news/crime/3-arrested-on-abuse-charges-after-wooden-cages-for-children-found-in-alabama-home/ar-BBZ1kSs?ocid=spartandhp&fbclid=IwAR1YgP_uamL1kxyllwJszK7CIzA8MFSbdbd_1rjcuFK2RJ2p1diL5AIdOcI

Превод за „НАЦИОНАЛНА ГРУПА – РОДИТЕЛИ ОБЕДИНЕНИ ЗА ДЕЦАТА”

Още новини на: http://info.rod-bg.com/%d0%b1%d0%bb%d0%be%d0%b3/

Youtube канал: https://www.youtube.com/channel/UCKOVTk1mhRTh3oyw5qz9Gow…

Проект на „НАЦИОНАЛНА ГРУПА – РОДИТЕЛИ ОБЕДИНЕНИ ЗА ДЕЦАТА”

Share this Post

Leave a Comment