Социалните служби на Норвегия в една майчина рисунка. Кристин Ларсон изгуби битката.

/ септември 3, 2020

Преди два дни, една майка, норвежка, чиято дъщеря беше отвлечена от социалните служби на Норвегия – Барневерн и настанена нейде в приемна грижа, напусна този свят на 45 годишна възраст.

Рисунката на Кристин Ларсон

Кристин Ларсон беше борец за родителски права до последния си ден. Майка, смел изобличител на социалното отвличане на деца чрез социалните служби. Социалното отвличане – бизнес, прикрит зад маската „грижа за детето“.
Кристин загуби в битката да върне детето си.
Това, което ни остана от Кристин e нейната рисунка, която казва всичко.
Вижте я, запомнете я, разпространете я. Една майка загуби битката. Войната продължава.

Кристин Ларсон

Нека всеки един български родител разбере, какво влезе в България чрез тлъстия Норвежки финансов механизъм, който роди Закон за социалните услуги и промени още 28 български закона.
Такова унищожително законодателство е нямало дори по време на турско робство.
То беше добре изобличено от специалисти и родителски организации, орязано от Конституционен съд, но още диша и търси жертви. Точно както прави там, от където е копирано.
Неприсъщо за българския бит, за българското сърце, но щедро платено, лобирано, преведено, прието. В разрез с всичко българско. Освен кириакстефчовщината.
Лицемерни борци за правата на чужди деца, грантоядни НПО, финансирани от чужбина пишат планове, стратегии, строят сгради за обгрижване на псевдожертви, бутат напред законите на гибелта…..
Парите са много. Те убиват съвестта.
Но „Тежко на ония, които теглят беззаконието с въжета от лъжи“, пише в една Книга на пророк Исая. И горко на ония, които казват на злото – добро.
Нека борбата на Кристин, смъртта на Кристин не останат напразно.
Сбогом Кристин Ларсон. Норвежките родители с отвлечени деца днес тъжат за теб. И ние тъжим, защото белезите на тази чума започнаха да се проявяват и на наша земя.
Но борбата за правда никога не остава безрезултатна, без значение жертвите, които даваме. Един ден ще дойде краят и на това зло. Винаги идва. И всеки плаща. Винаги е плащал.
Горко и на тези, които не помнят историята.
Българи, пазете децата!
Бог да опази България.

Share this Post

Leave a Comment