За полово неутралните помещения и сексуалните хищници

/ март 21, 2020

Колкото по-разпространени стават полово неутралните бани, съблекални, тоалетни помещения и други пространства, толкова по-често в тях ще се случват сексуални посегателства

Сряда, 11 март 2020 г. Jonathon Van Maren, LifeSiteNews                               

 

Когато заявявате, че пространства, които преди са били предназначени само за жени, вече могат да се използват и от мъже, вие създавате ситуация, от която ще се възползват сексуалните хищници.

Според местен бюлетин, ученик от мъжки пол от гимназия Rhinelander High School в Уисконсин е обвинен в примамване на дете, показване на гениталиите си и насилие над дете от 4-та степен. Капитан Тери Хук от шерифския отдел на окръг Онеда съобщи, че 18-годишния Остин Зауер е арестуван след извършването на тези престъпления в новата полово неутрална баня в училището, отворена през 2019 г., за да се използва от транссексуални ученици. Банята е затворена до приключване на полицейското разследване.

Новата прищявка за полово неутрални бани, както отбелязва Дъг Мейвъръринг от LifeSiteNews, доведе до много от тези престъпления. Писал съм за много такива инциденти, включително за нападението през миналия февруари във Великобритания на мъж над 10-годишно момиче, който се идентифицира като жена, за мъж, облечен като жена, който се опитва да снима жена в баня за жени в Южна Каролина миналия месец, за ученички, които отказват да ползват баните, ако е разрешен достъп за момчета и много други примери. За съжаление стремителното увеличение на тези престъпления не трябва да изненадва никой, който има разумно разбиране за човешката природа.

Всеки път, когато пиша за някоя от тези истории, транс-активистите и техните съюзници незабавно ме обвиняват, че съм трансофоб, защото твърдя, че транссексуалите са хищници. Ясно е, че не казвам това. Факт е, че не съм казвал нищо такова. Никой не казва, че хората, страдащи от полова дисфория, са хищници. В много от случаите престъпленията дори не са извършени от трансексуали. Те са извършени от хора, които се възползват от факта, че транссексуалното движение е изискало всеки да има достъп до пространства, предварително ограничени само за жени и момичета.

Това е реалният момент тук. Когато декларирате, че бани, съблекални и други пространства, които преди са били обособени само за жени, вече могат да бъдат достъпни и за мъже, стига само да твърдят, че са жени, дори да притежават напълно функциониращи мъжки полови органи и се случва да бъдат привлечени от женския пол, вие създавате ситуация, от която хищниците ще се възползват. В много отношения това всъщност е перфектната възможност за хищници, тъй като не е необходимо да доказват каквото и да било, стига само собственото им твърдение, за да се окажат жени. Те просто трябва да се идентифицират като жени и тъй като транссексуалното движение изпразни от значение този термин, ние трябва да им повярваме.

Всяко едно предишно поколение би схванало присъщата за тези нови политики глупост, защото опасностите са очевидни.

Яростно осъждайки всеки, който се осмели да изтъкне очевидната опасна глупост на техните изисквания за въпросните пространства, изглежда ЛГБТ активистите смятат, че: а) Хищниците никога няма да се възползват от лесния достъп; б) Нито един транссексуал не може да бъде хищник; в) ЛГБТ хората са безгрешни, поради което всяка предпазливост по отношение на желаните от тях политики говори за сериозна злонамереност от страна на този, който изразява такава предпазливост.

Тази манипулативна кампания е много успешна. Забелязах, че много малко от водещите медии си правят труда да отразяват историята, въпреки очевидните последици от полово неутралните политики за бани, съблекални и други пространства, които понастоящем заляха нацията. Повечето хора са били успешно овладени от ЛГБТ движението, страхувайки се да не бъдат обвинени в някоя нова фобия и прокълнати от обществото, защото отказват да бъдат пометени от последната нелепа мания. Поради това най-вероятно студентите сами трябва да се изправят и да защитят правото си на неприкосновеност. За щастие, изглежда нарастващия им брой говори, че правят точно това.

Източник: https://www.lifesitenews.com/blogs/the-more-common-trans-bathrooms-get-the-more-sexual-assaults-will-happen-in-them?fbclid=IwAR36j5AiLS_fZSrheOXvfCNLf2JzivqMO7N-REuTVfcvPvasDS2dZRmsgDM

Превод за „НАЦИОНАЛНА ГРУПА – РОДИТЕЛИ ОБЕДИНЕНИ ЗА ДЕЦАТА”

Още новини на: http://info.rod-bg.com/%d0%b1%d0%bb%d0%be%d0%b3/

Youtube канал: https://www.youtube.com/channel/UCKOVTk1mhRTh3oyw5qz9Gow…

Проект на „НАЦИОНАЛНА ГРУПА – РОДИТЕЛИ ОБЕДИНЕНИ ЗА ДЕЦАТА”

Share this Post

Leave a Comment