Белгия – сексуално образование на всяка цена

/ юни 4, 2020

17.11. 2017 г.

Министърът на младежта разпространява сексуално-„образователни“ книжки в белгийските училища, съобщава кореспондент на „ Красная Весна“ на 17 ноември.

Белгийският министър на младежта разпореди разпространението на брошури и книжки, целта, на които е да отговорят на всички въпроси,  вълнуващи децата и юношите, да ги подготвят за половия живот, да ги научат как да управляват парите и да разкажат с какво е опасен Интернет.

Един от родителите на десетгодишен ученик каза: „Ние сме бесни. Брошурата не казва нищо за любовта или чувствата. Всичко е много опростено и омерзително

Книжките и брошурите изпращат децата до сайт, където те могат не само да четат, но и да гледат видео по предлаганите теми. И това е, когато порнографията вече е на крачка разстояние от младите хора.

„Това, както винаги, е тромава задача на политическата власт. Тя не разбира в каква игра играе. Въпросът за сексуалността трябва да се повдига в училище. Но защо толкова рано (това все пак е ролята на родителите)? От друга страна, днес този въпрос се обсъжда така, все едно да отидете до магазина. Всички се насърчават към удоволствие на всяка цена “, каза Стенли Мазур, учител в белгийско училище.

За никого не е тайна, че в европейските училища се провеждат часове за сексуално образование. Нашумелите скандали в Германия, Дания, Франция не оставиха Белгия настрана.

Припомняме, че пионери в защитата на правата на децата станаха педофилски организации, като PIE – Paedophile Information Exchange. Като начало те издадоха списание „Права на децата“. Под права подразбираха свобода на сексуалността. Трябваше да бъдат ограничени правата на родителите, за да не могат да се противопоставят на всичко това, а самите организации да се провъзгласят за закрилници на децата от собствените им родители.

Източник: http://rvs.su/novosti/2017/belgiya-seksprosvet-lyuboy-cenoy

Превод за „НАЦИОНАЛНА ГРУПА – РОДИТЕЛИ ОБЕДИНЕНИ ЗА ДЕЦАТА”

Още новини на: http://info.rod-bg.com/%d0%b1%d0%bb%d0%be%d0%b3/

Youtube канал: https://www.youtube.com/channel/UCKOVTk1mhRTh3oyw5qz9Gow…

Проект на „НАЦИОНАЛНА ГРУПА – РОДИТЕЛИ ОБЕДИНЕНИ ЗА ДЕЦАТА”

Share this Post

Leave a Comment